Verlang jij naar meer
Zelfacceptatie? | Zelfvertrouwen? | Verbinding?
Verlang jij naar meer
Zelfacceptatie? | Zelfvertrouwen? | Verbinding?

Laat angst en schaamte los. Zodat jij je authentieke zelf kunt zijn.

Deel uitmaken van een minderheid voelt voor sommige homomannen eenzaam. Je voelt anders of onbegrepen of denkt niet aan de verwachtingen van anderen te voldoen. Dat gaat soms samen met een intens gevoel van schaamte of onzekerheid.

De relatie met anderen weerspiegelt de relatie met jezelf. Door jezelf te accepteren voor wie je bent, ontstaat er ook meer rust en stevigheid in de relatie met anderen. 
Als professioneel trainer en coach help ik je hierbij. Door je bewust te maken van jouw kwaliteiten. Door samen niet-functionele patronen in kaart te brengen en te doorbreken. En door je met praktische oefeningen te leren om de inzichten in jouw dagelijks leven toe te passen.

Op Gay Men Coaching vind je artikelen, cursussen en coaching om los te komen van angst en schaamte en een authentiek leven te leiden. 

Hoe kan ik jou helpen?

Cursus Uit liefde voor mezelf
cursus zelfliefde
Ben je vaak kritisch op jezelf? Schaamte kan veel impact hebben op je leven. In deze online cursus leer je stap voor stap hoe je een positief zelfbeeld opbouwt.
Mannengroepen
mannengroep
Vind je het lastig om je open te stellen? Door anderen op afstand te houden, blijft contact soms oppervlakkig. Leer van en met andere mannen om het contact te verdiepen.
Individuele coaching
gay coaching
In het leven ontwikkelen we mechanismen om onszelf te beschermen. Soms staan deze patronen je eigen geluk in de weg. Coaching is een krachtige manier om dit te doorbreken.
Artikelen
intimiteit tussen mannen
Veel mannen worstelen met dezelfde vragen. In deze artikelen deel ik inzichten over onderwerpen als zelfvertrouwen, intimiteit, seksualiteit en wat het betekent om homo te zijn.


Bouw vandaag al aan
het vertrouwen in jezelf

Iedereen heeft zelfvertrouwen, ook jij. Misschien alleen niet in elke context. Gelukkig kun je leren om je zekerder te voelen. In dit magazine ontdek je vijf krachtige technieken waarmee je je zelfvertrouwen vergroot.

Het magazine is onderweg!

Niks ontvangen? Check je spam-filter.


           Je ontvangt maandelijks een mail met tips & inspiratie. Afmelden kan eenvoudig onderaan elke nieuwsbrief.
'De cursus heeft me meer zelfvertrouwen gegeven. En dat loont, want gesprekken zijn vaak effectiever. Ik durf op te komen voor wat ik denk. Dit was ook een van mijn leerdoelen en daar ben ik sterk in gegroeid.'
Rutger

Over mij

Rene Luisman is een gecertificeerde coach, gespecialiseerd in het begeleiden van homomannen. Mannen die, net als hij ooit zelf, worstelen met schaamte en onzekerheid. Die willen leren om vrij en voluit te leven.

Zijn aanpak is persoonlijk, praktisch en doortastend. Als docent werkt Rene voor de TrainersAcademie. Hier leert hij trainers om op een authentieke manier mensen te begeleiden in hun leerproces. 

In 2017 was René Trainer van het Jaar bij de Nederlandse Beroepsorde voor Trainers (NOBTRA).

Veelgestelde vragen

Waarom coaching specifiek voor homomannen?

Deel uitmaken van een minderheidsgroep kan stress veroorzaken. Verschillende onderzoeken tonen aan dat homomannen een hoger risico hebben op psychische problemen dan heteromannen. Het gevoel anders te zijn kan ervoor zorgen dat je je eenzaam voelt. Of je ervaart schaamte, spanning en stress omdat je denkt niet aan de verwachtingen van anderen te kunnen voldoen.

Hoe helpt Gay Men Coaching?

Als professioneel trainer en coach leer ik mensen omgaan met angst, schaamte en onzekerheid zodat je jezelf kunt accepteren en diepere verbindingen met anderen kunt maken. Om deze kennis en inzichten voor veel homomannen toegankelijk te maken, bied ik een combinatie van online cursussen en coaching aan.

Hoe lang heb ik toegang tot een online cursus?

Wanneer je een online cursus aanschaft, krijg je 12 maanden toegang tot je persoonlijke online leeromgeving. Je volgt de cursus in je eigen tempo en kunt net zolang oefenen tot je tevreden bent.

Hoe verschilt online coaching van coaching op locatie?

Coaching helpt je om concrete resultaten in het leven te bereiken. Jij en ik hoeven niet in dezelfde ruimte te zijn om dat goed te laten werken. Online coaching verschilt daarom niet veel van face-to-face sessies – behalve dat je de sessie kunt volgen waar en wanneer je maar wilt. 
Created with