Verlang jij naar meer
Zelfacceptatie? | Zelfvertrouwen? | Verbinding?
Verlang jij naar meer
Zelfacceptatie? | Zelfvertrouwen? | Verbinding?

Versterk je zelfbeeld

Deel uitmaken van een minderheid voelt voor sommige homomannen eenzaam. Je voelt je niet gehoord of gezien. Of je denkt dat je niet aan de verwachtingen van anderen kunt voldoen. Leer vaardigheden om meer verbinding te creëren. Met jezelf en anderen.
Jezelf leren kennen en accepteren is voor veel mensen een ingewikkeld en langdurig proces. Voor homomannen is het niet anders. Wat anders is, is dat je meestal geen voorbeeld hebt gehad aan wie je jezelf kunt spiegelen. Je zoekt je eigen weg in het leven.

En als je sociale media mag geloven, heeft iedereen een geweldig leven, terwijl je je misschien afvraagt ​​of geluk voor jou wel is weggelegd. Stel je voor hoe je leven verandert als je jezelf accepteert en je zelfverzekerd voelt in relatie tot anderen.

Met Gay Men Coaching bied ik online cursussen en coaching aan om je zelfbeeld te versterken. Om een authentiek leven te leiden, waar angst en schaamte je niet weerhouden om te leven zoals jij wilt. Zo verbeter je de relatie met jezelf en anderen.

Mijn aanbod

  Cursus: Uit liefde voor mezelf
Stel je voor hoe je leven verandert als je van jezelf leert houden. Als je schaamte afwerpt en jezelf met andere, mildere ogen ziet. In deze cursus leer je hoe je een positief zelfbeeld opbouwt en meer vertrouwen krijgt in jezelf, zodat jij voluit kunt leven.
 Individuele coaching
Je grootste kracht ligt soms verborgen in de dingen waar je het meest mee worstelt. Onrust, twijfel aan jezelf of het gevoel dat je vastloopt. Ik help je scherp te krijgen waar het echt om gaat, zodat je weer rust en stevigheid voelt. 

Wat wil jij bereiken?

Bouw aan je zelfwaardering

De mate waarin je je seksuele geaardheid accepteert, beïnvloedt hoe je naar jezelf kijkt. Negatieve opvattingen over homoseksualiteit kunnen leiden tot isolement of geïnternaliseerde homofobie.

Negativiteit doorbreken

Schaamte, angst of onzekerheid belemmeren soms om voluit te leven. In plaats van in het moment te zijn, denk je veel na over wat je beter had kunnen doen. Dat gaat ten koste van je spontaniteit en geluk.

Coming-out

Of je nu in de twintig of vijftig bent, uit de kast komen is meestal een belangrijke en levensveranderende gebeurtenis. Je wilt jezelf trouw blijven en hebt ook te maken met verwachtingen van anderen.

Being-out

Als homoseksuele man heb je soms te maken met stigma's binnen en buiten de LHBTI-gemeenschap. Stigma's rond mannelijkheid, seksualiteit en hiv. Dit vraagt om stevigheid en veerkracht.

Meer intimiteit creëren

Intimiteit gaat over jezelf openstellen voor anderen. Patronen die je ooit hebt ontwikkeld om jezelf te beschermen, kunnen de verbinding met anderen in de weg staan.

Je seksualiteit verbeteren

In een wereld waar liefde en lust gemakkelijk door elkaar worden gehaald, heb je soms ook te maken met tekort en verlangen. Als u uw eigen behoeften herkent, kunt u ernaar handelen.
'De cursus heeft me veel meer zelfvertrouwen gegeven. En dat loont, want gesprekken zijn vaak effectiever. Ik durf op te komen voor wat ik denk. Dit was ook een van mijn leerdoelen en daar ben ik heel sterk in gegroeid.'
Rutger


Authenticiteit gaat niet om wat je zegt. Het gaat om wat je doet. 

In mijn maandelijkse nieuwsbrief deel ik praktische tips om in je dagelijks leven toe te passen.

Veelgestelde vragen

Waarom coaching specifiek voor homomannen?
Deel uitmaken van een minderheidsgroep kan stress veroorzaken. Verschillende onderzoeken tonen aan dat homomannen een hoger risico hebben op psychische problemen dan heteromannen. Het gevoel anders te zijn kan ervoor zorgen dat je je eenzaam voelt. Of je ervaart schaamte, spanning en stress omdat je denkt niet aan de verwachtingen van anderen te kunnen voldoen.
Hoe helpt Gay Men Coaching?
Als professioneel trainer en coach leer ik mensen omgaan met angst, schaamte en onzekerheid zodat je jezelf kunt accepteren en diepere verbindingen met anderen kunt maken. Om deze kennis en inzichten voor veel homomannen toegankelijk te maken, bied ik een combinatie van online cursussen en coaching aan.
Hoe lang heb ik toegang tot een online cursus?
Wanneer je een online cursus aanschaft, krijg je 12 maanden toegang tot je persoonlijke online leeromgeving. Je volgt de cursus in je eigen tempo en kunt net zolang oefenen tot je tevreden bent.
Hoe verschilt online coaching van coaching op locatie?
Coaching helpt je om concrete resultaten in het leven te bereiken. Jij en ik hoeven niet in dezelfde kamer te zijn om dat goed te laten werken.

Online coaching verschilt daarom niet veel van face-to-face sessies – behalve dat je de sessie kunt volgen waar en wanneer je maar wilt. Het betekent ook dat je de sessie kunt volgen waar jij je het prettigst voelt, bijvoorbeeld vanaf je eigen bank.
Created with