Van schaamte
naar zelfacceptatie

Online cursus + vijf 1-op-1 sessies

Ben je regelmatig kritisch naar jezelf? Staat de schaamte voor wie je bent het contact met anderen in de weg? En wil je je zelfbeeld verbeteren? 

Combineer de online cursus met vijf verdiepende sessies. Samen werken we aan jouw zelfvertrouwen.

Wat houdt dit pakket in?

 12 maanden toegang tot de online cursus Uit liefde voor mezelf
 De cursus bestaat o.a. uit interactieve content, video's en opdrachten
 Met praktische oefeningen leer je stap voor stap om jezelf te accepteren

 

 Intakegesprek waarin we samen jouw doelen bepalen
 Vijf online sessies (90 minuten) op een datum en tijd naar keuze
 Individuele ondersteuning, afgestemd op jouw voortgang
 Persoonlijke, verdiepende aanpak afgestemd op jouw coachvraag

Elke relatie is een weerspiegeling van de relatie die je met jezelf hebt. Wanneer je van jezelf leert houden, ben je beter in staat om liefdevolle relaties met anderen aan te gaan.  


wat anderen zeggen

Voel je zeker over wie je bent

De cursus heeft me meer zelfvertrouwen gegeven. En dat loont, want gesprekken zijn vaak effectiever. Ik durf op te komen voor wat ik denk. Dit was ook een van mijn leerdoelen en daar ben ik sterk in gegroeid.
Rutger
De cursus heeft me concrete tips gegeven die ik gebruik tijdens bijvoorbeeld daten. Ik laat nu meer van mezelf zien. En in plaats van dat ik me druk maak over wat de ander denkt, geniet ik meer van het moment.
Dave
De coachingsgesprekken heb ik als een zeer waardevolle aanvulling op de cursus ervaren. De vragen die René stelde brachten ons snel tot de kern. Zijn begeleiding heb ik als persoonlijk, professioneel en warm ervaren. Zijn feedback is to the point en hij daagde me uit om uit mijn comfort zone te stappen.
Josh

Geïnteresseerd?

Krijg direct toegang tot de cursus en start vandaag. Jij bepaalt het tempo en de inhoud van de gesprekken. Ik zorg voor de verdieping.

€ 699,- inclusief btw.

Zo verbeter jij je zelfbeeld

 1. Kies bewust voor jezelf

Met de aanschaf van deze cursus zet je een eerste, belangrijke stap naar een positiever zelfbeeld. Je kunt meteen aan de slag. De cursus bevat zo'n 20 uur aan interactieve content en opdrachten.  

 2. Ontwikkel een positieve kijk op jezelf

Met de opdrachten onderzoek je welke overtuigingen jij over jezelf en je homoseksualiteit hebt gevormd. Beperkende overtuigingen vervang je door overtuigingen die meer helpend zijn. En je verzamelt positieve feiten over jezelf, waardoor je een positiever zelfbeeld krijgt.

  3. Oefen met stevigheid en vertrouwen

Ieder mens is anders. Wat voor een ander werkt, werkt misschien niet voor jou. Daarom bevat elk hoofdstuk drie challenges. Zo kies jij zelf hoe je de inzichten in je eigen leven gaat toepassen. En met 12 maanden toegang, kun je net zolang oefenen tot je je vertrouwd voelt.

Hoe de cursus is opgebouwd:

Bewezen aanpak in deze online cursus

Rene Luisman is een gecertificeerde coach, gespecialiseerd in het begeleiden van homomannen. Mannen die, net als hij ooit zelf, worstelen met schaamte en onzekerheid. Die willen leren om vrij en voluit te leven.

Zijn aanpak is persoonlijk en doortastend. En met zijn kennis van online leren heeft hij een kwalitatief hoogwaardige cursus ontwikkeld, waarmee je zelfstandig stap voor stap aan een positief zelfbeeld bouwt.

Als docent werkt Rene voor de TrainersAcademie. Hier leert hij trainers om op een authentieke manier mensen te begeleiden in hun leerproces. 

In 2017 was René Trainer van het Jaar bij de Nederlandse Beroepsorde voor Trainers (NOBTRA).
Los komen van schaamte en eenzaamheid is soms een spannend proces. Ik ondersteun je en moedig je aan om vanuit vertrouwen te leven.

€ 699,- inclusief btw

Veelgestelde vragen

Hoe lang heb ik toegang tot de online cursus?

Je hebt vanaf aankoop een heel jaar toegang tot alle cursusinhoud. Dat betekent dat je zo vaak als je wilt kunt teruggaan om de modules opnieuw in te zien en bijvoorbeeld een nieuwe challenge uit te proberen.

Moet ik de modules op volgorde doen?

Nee. Alle modules zijn direct beschikbaar zodra je je inschrijft. Ik raad aan om ze in volgorde te doen, maar je hebt de vrijheid om te kiezen wat je wilt.

Hoeveel tijd ben ik met deze cursus bezig?

Zou je alle modules en opdrachten achter elkaar volgen, dan ben je hier zo'n 20 uur mee bezig. Ik raad je echter aan om het over meerdere maanden te verspreiden en bijvoorbeeld wekelijks een uur te reserveren. Zo haal je het meeste uit deze cursus.

Je zelfbeeld verbeteren is namelijk een proces dat tijd nodig heeft. Hoe vaker je met nieuw gedrag oefent, hoe groter de kans op een blijvende verandering. Om dit veranderingsproces zo goed mogelijk te ondersteunen, vind je in deze cursus tientallen oefeningen en challenges die je helpen om de inzichten in je eigen leven toe te passen. 

Wat is de meerwaarde van 1-op-1 sessies?

Als gecertificeerde en ervaren coach heb ik een scherp oog. Door naar je te luisteren, je te observeren en verbanden te leggen zie ik meestal dingen waar je zelf aan voorbij gaat. Bijvoorbeeld omdat ze voor jou vanzelfsprekend zijn of omdat je brein onbewust weg wil van pijn en ongemak. Ik nodig je uit om anders te kijken en het ongemak op te zoeken. Daarmee versnellen en verdiepen we je leerproces, zodat er een langdurige verandering kan plaatsvinden.
Created with