Welkom terug,

Van schaamte
naar zelfacceptatie

Online cursus: Uit liefde voor mezelf

Ben je regelmatig kritisch naar jezelf? Staat de schaamte voor wie je bent het contact met anderen in de weg?

En wil je je zelfbeeld verbeteren? 

Dan is deze online cursus speciaal voor jou.

Wil je de cursus zelfstandig volgen?

Leer vandaag nog om van jezelf te houden.

 Verminder schaamte en zelfkritiek
 Ontwikkel een positief zelfbeeld
 En bouw aan een gezonde relatie met jezelf
Je volgt de lessen in je eigen tempo.

Of liever ook 1-op-1 begeleiding?

Samen creëren we nóg meer impact.

 Toegang tot de online cursus
 Vijf persoonlijke, verdiepende sessies 
 Maatwerk en resultaatgericht
Jij kiest het tempo & de inhoud van de online sessies. 

Elke relatie is een weerspiegeling van de relatie die je met jezelf hebt. Wanneer je van jezelf leert houden, ben je beter in staat om liefdevolle relaties met anderen aan te gaan.  


Wat anderen zeggen

Voel je zeker over wie je bent

De cursus heeft me meer zelfvertrouwen gegeven. En dat loont, want gesprekken zijn vaak effectiever. Ik durf op te komen voor wat ik denk. Dit was ook een van mijn leerdoelen en daar ben ik sterk in gegroeid.
  Rutger
De cursus heeft me concrete tips gegeven die ik gebruik tijdens bijvoorbeeld daten. Ik laat nu meer van mezelf zien. En in plaats van dat ik me druk maak over wat de ander denkt, geniet ik meer van het moment.
  Dave
Een innerlijke reis, met veel persoonlijke inzichten, die ervoor hebben gezorgd dat ik me zekerder voel.
 Mike

Geïnteresseerd? Krijg direct toegang tot de cursus en start vandaag.
Leer op je eigen tempo.  
€ 79,- inclusief btw.

Zo verbeter jij je zelfbeeld

 1. Kies bewust voor jezelf

Met de aanschaf van deze cursus zet je een eerste, belangrijke stap naar een positiever zelfbeeld. Je kunt meteen aan de slag. De cursus bevat zo'n 20 uur aan interactieve content en opdrachten.  

 2. Ontwikkel een positieve kijk op jezelf

Met de opdrachten onderzoek je welke overtuigingen jij over jezelf en je homoseksualiteit hebt gevormd. Beperkende overtuigingen vervang je door overtuigingen die meer helpend zijn. En je verzamelt positieve feiten over jezelf, waardoor je een positiever zelfbeeld krijgt.

  3. Oefen met stevigheid en vertrouwen

Ieder mens is anders. Wat voor een ander werkt, werkt misschien niet voor jou. Daarom bevat elk hoofdstuk drie challenges. Zo kies jij zelf hoe je de inzichten in je eigen leven gaat toepassen. En met 12 maanden toegang, kun je net zolang oefenen tot je je vertrouwd voelt.

Hoe de cursus is opgebouwd:

Bewezen aanpak in deze online cursus

Rene Luisman is een gecertificeerde coach, gespecialiseerd in het begeleiden van homomannen. Mannen die, net als hij ooit zelf, worstelen met schaamte en onzekerheid. Die willen leren om vrij en voluit te leven.

Zijn aanpak is persoonlijk en doortastend. En met zijn kennis van online leren heeft hij een kwalitatief hoogwaardige cursus ontwikkeld waarmee je zelfstandig stap voor stap aan een positief zelfbeeld bouwt.

Als docent werkt Rene voor de TrainersAcademie. Hier leert hij trainers om op een authentieke manier mensen te begeleiden in hun leerproces. 

In 2017 was René Trainer van het Jaar bij de Nederlandse Beroepsorde voor Trainers (NOBTRA).

Met deze interactieve cursus is een positief zelfbeeld voor iedereen bereikbaar. Ook voor jou!

Veelgestelde vragen

Hoe lang heb ik toegang tot de online cursus?

Je hebt vanaf aankoop een heel jaar toegang tot alle cursusinhoud. Dat betekent dat je zo vaak als je wilt kunt teruggaan om de modules opnieuw in te zien en bijvoorbeeld een nieuwe challenge uit te proberen.

Moet ik de modules op volgorde doen?

Nee. Alle modules zijn direct beschikbaar zodra je je inschrijft. Ik raad aan om ze in volgorde te doen, maar je hebt de vrijheid om te kiezen wat je wilt.

Hoeveel tijd ben ik met deze cursus bezig?

Zou je alle modules en opdrachten achter elkaar volgen, dan ben je hier zo'n 20 uur mee bezig. Ik raad je echter aan om het over meerdere maanden te verspreiden en bijvoorbeeld wekelijks een uur te reserveren. Zo haal je het meeste uit deze cursus.

Je zelfbeeld verbeteren is namelijk een proces dat tijd nodig heeft. Hoe vaker je met nieuw gedrag oefent, hoe groter de kans op een blijvende verandering. Om dit veranderingsproces zo goed mogelijk te ondersteunen, vind je in deze cursus tientallen oefeningen en challenges die je helpen om de inzichten in je eigen leven toe te passen. 

Wat als ik behoefte heb aan 1-op-1 ondersteuning?

Het kan zijn dat er tijdens het volgen van de cursus iets wordt geraakt waar je over door wilt praten. Een thema of een vraag die je samen met mij verder wilt onderzoeken. Dan kun je op zo'n moment een coachingsgesprek boeken. Op deze pagina kun je kiezen uit één of meerdere sessies.
Meet the COACH

Wie is René Luisman?

Als coach breng ik je daar waar het spannend of ingewikkeld wordt. Door je te bevragen en te benoemen wat ik hoor en zie. En met humor en speelsheid, omdat er dan weer ruimte ontstaat om het anders te doen.

Zo help ik je met doelen stellen, te doorbreken wat je tegenhoudt, nieuwe tools te leren, in de praktijk te brengen en vervolgens successen te vieren en hier en daar wat bij te sturen.

Ik woon en werk in Den Haag. En met een partner in Los Angeles is mijn grootste uitdaging om in beide werelden verbonden te blijven.
Created with