Wat wil jij bereiken?

Bouw aan je zelfwaardering

De mate waarin je jezelf accepteert, beïnvloedt je relatie met jezelf en anderen. Leer om jezelf te accepteren voor wie je bent en bouw aan het vertrouwen in jezelf.

Negatieve gedachten doorbreken

Homoseksualiteit gaat soms gepaard met schaamte, angst en eenzaamheid. Leer negatieve gedachten over mannelijkheid en homoseksualiteit herkennen en doorbreken.

Meer voldoening uit je leven halen

Een duidelijk doel geeft richting aan je leven. Of het nu om je carrière of persoonlijke leven gaat. Onderzoek jouw waarden en kwaliteiten en pak de regie over jouw leven en/of loopbaan.

Uit de kast komen

Of je nu in de twintig of vijftig bent, uit de kast komen is meestal een belangrijke en levensveranderende gebeurtenis. Leer om dicht bij jezelf te blijven, ongeacht de verwachtingen van anderen.

Omgaan met discriminatie & stigma

Als homoseksuele man heb je soms te maken met stigma's binnen en buiten de LHBTI-gemeenschap. Bijvoorbeeld over mannelijkheid, seksualiteit en hiv. Vind je eigen stem en stevigheid.

Meer intimiteit creëren

Intimiteit gaat over je openstellen. Om jezelf te beschermen heb je mogelijk ooit patronen ontwikkeld om anderen op afstand te houden. Ontdek hoe je jezelf opnieuw openstelt en meer verbinding creëert. 

Je seksualiteit verbeteren

In een wereld waar liefde en lust gemakkelijk door elkaar worden gehaald, heb je soms ook te maken met gemis en verlangen. Leer je eigen behoeften en grenzen te herkennen en hiernaar te handelen. 
De sessies waren zeer waardevol voor mij. Rene is empathisch, en ook nog eens erg scherp. De vragen die hij stelt raakten al snel de kern van mijn vraag en onderliggende thema. Het gesprek heeft me inzichten gegeven waar ik de rest van mijn leven profijt van heb. - Michel
Write your awesome label here.

Samen werken aan jouw doelen

Als coach ondersteun ik jou bij het behalen van je doelen. Dat doe ik door vragen te stellen, terug te geven wat mij opvalt en suggesties te doen hoe het anders kan.

Ik leer je om niet-functionele patronen te herkennen en doorbreken. Denk bijvoorbeeld aan lastige situaties uit de weggaan, jezelf klein houden of terugvallen op gedrag waarmee je de ander op afstand houdt.

Met praktische oefeningen moedig ik je aan om de inzichten in je dagelijks leven toe te passen. Zodat er rust en vertrouwen ontstaat.
Write your awesome label here.

Over mijn aanpak

Persoonlijk & professioneel

Vertrouwen is essentieel bij coaching. Dat je weet dat je in goede handen bent. Dat wat we bespreken tussen ons blijft, en dat je te maken hebt met een professionele, gecertificeerde coach die zijn vak verstaat.  

Resultaatgericht

Je komt bij mij omdat je iets wilt veranderen. Samen bepalen we jouw doelen. Tussentijds check ik regelmatig bij je of we op de goede weg zitten. Om tijdig bij te sturen en om stil te staan bij de stappen die je hebt gezet.

Actie- & ervaringsgericht

Met alleen mooie inzichten kom je er niet. Met een combinatie van reflectievragen en praktische oefeningen, leer je niet-functionele patronen te doorbreken. Zo integreer je de inzichten in je eigen leven. 

Aanmoedigend

Veel homomannen kennen het goed om er alleen voor te staan. Ik zorg voor een veilige bedding én ik daag je uit om uit je comfort zone te stappen. Met humor en oog voor jouw kwaliteiten.

Wat anderen zeggen

René zorgde meteen voor een veilige sfeer. Met interventies gericht op hoofd én lijf zorgde hij ervoor dat het niet oppervlakkig bleef, maar echt diepte kreeg.
Tony
Doordat René heel specifieke vragen stelt, kom ik dichter bij mijn eigen vragen en antwoorden. Zo leer ik situaties op een andere manier te bekijken, wat leidt tot verhelderende, nieuwe inzichten.
Tjitte
René heeft een fijne, open sfeer gecreëerd, die mij uitnodigde om mijn kwetsbaarheid te tonen. Iets wat ik normaal moeilijk vind om te doen, maar ik ben blij dat ik het op deze manier heb kunnen ervaren. Heel dankbaar voor wat ik heb geleerd.
Elmar

Kies jouw plan

30-minuten kennismaking

Verkenning
Gratis / 30 minuten
Benieuwd of coaching iets voor jou is? In dit kennismakingsgesprek verkennen we jouw vraag. Zo krijg ik een goed beeld van wat jij wilt bereiken en kun jij vrijblijvend onderzoeken of er een klik is om samen aan de slag te gaan.


  • Laagdrempelig en vrijblijvend
  • Kies zelf je dag & tijd
  • Online via Zoom

Losse coach sessie

Doorbraak sessie
€ 125 / 90 minuten
Sommige situaties vragen om een andere kijk of aanpak. Zoals een moeilijke beslissing of een stressvolle situatie. In één sessie onderzoeken we een specifieke vraag en krijg je handvatten om de volgende stap te zetten.


  • Geen wachtlijst
  • Kies zelf je dag & tijd
  • Online via Zoom

Vijf coach sessies

LANGDURIGE VERANDERING
€ 550 / 5 x 90 minuten
Het hebben van tweewekelijkse of maandelijkse sessies is een goede manier om doelen te stellen, aan te pakken wat je tegenhoudt, nieuwe tools te leren en deze vervolgens in de praktijk te brengen.


  • Bespaar 75 euro's
  • Uit te breiden met losse sessies
  • Online via Zoom

            Alle tarieven zijn inclusief 21% BTW
Empty space, drag to resize

Veelgestelde vragen

Hoe werkt 1-op-1 coaching?

We hebben tweewekelijks of maandelijks een 1-op-1 gesprek. De sessies duren 90 minuten en vinden persoonlijk of via Zoom plaats. Daarbij staat jouw vraag centraal en ondersteun ik je om jouw doelen te behalen. 

Ben je gecertificeerd?

Ja. Na mijn communicatie opleiding heb ik meerdere opleidingen tot professioneel trainer en coach gevolgd. Ook ben ik aangesloten bij de Nederlandse Orde voor Beroepstrainers (NOBTRA) en The Gay Coaches Alliance. In 2017 ben ik door de NOBTRA uitgeroepen tot Trainer van het Jaar

Wat is het verschil tussen therapie en coaching?

Coaching en therapie hebben beide te maken met geestelijke gezondheid en kan elkaar overlappen. Meestal is coaching een actie- en oplossingsgerichte benadering om een uitdaging te overwinnen of een resultaat in je leven te bereiken. Therapeuten kunnen diagnoses stellen en een behandeling voorschrijven, terwijl coaches dat niet doen. 

Twijfel je wat het beste bij jouw huidige situatie past? In een gratis consult kan ik je hierin adviseren. En als uit onze sessies blijkt dat je beter in aanmerking komt voor therapie, verwijs ik je uiteraard door. 

Hoe snel zie ik resultaat?

Het leren van nieuwe vaardigheden vraagt om tijd en toewijding. Daarbij zal ik je alle tools en middelen geven die tot mijn beschikking staan om je te helpen je doelen te bereiken. Meestal heb je na vijf tot acht sessies voldoende handvatten om zelfstandig verder te gaan.
Created with