1 op 1 begeleiding

Hersteld vertrouwen en rust
Als het leven je confronteert met pijn, verdriet of tegenslagen, ontwikkelen we soms mechanismen om niet te hoeven voelen. Je past je aan, zoekt afleiding of vermijdt soortgelijke situaties. En op korte termijn helpt dit.

Maar er komt een moment dat het je geluk in de weg staat. Op zo'n moment is coaching een krachtige manier om je niet-functionele patronen te herkennen en doorbreken. Zodat er weer vertrouwen en rust ontstaat.
Write your awesome label here.
De sessie was zeer waardevol voor mij. Rene is empathisch, en ook nog eens erg scherp. De vragen die hij stelde raakten al snel de kern van mijn vraag en onderliggende thema. Het gesprek heeft me inzichten gegeven waar ik de rest van mijn leven profijt van heb.
Michel

Wat wil jij bereiken?

Bouw aan je zelfwaardering

De mate waarin je jezelf accepteert, heeft invloed op de relatie met jezelf en anderen. Negatieve gedachten over homoseksualiteit en mannelijkheid, kunnen je ervan weerhouden om voluit te leven.

Negativiteit doorbreken

Angst of onzekerheid gaan vaak samen met schaamte en eenzaamheid. In plaats van in het moment te zijn, pieker je over wat er mis kan gaan. Dat gaat ten koste van je spontaniteit en geluk.

Coming-out

Of je nu in de twintig of vijftig bent, uit de kast komen is meestal een belangrijke en levensveranderende gebeurtenis. Je wilt jezelf trouw blijven en hebt ook te maken met verwachtingen van anderen.

Being-out

Als homoseksuele man heb je soms te maken met stigma's binnen en buiten de LHBTI-gemeenschap. Stigma's rond mannelijkheid, seksualiteit en hiv. Dit vraagt om stevigheid en veerkracht.

Meer intimiteit creëren

Intimiteit gaat over je openstellen. Om jezelf te beschermen heb je mogelijk ooit patronen ontwikkeld om anderen op afstand te houden. Maar voor echte verbinding is kwetsbaarheid nodig. 

Je seksualiteit verbeteren

In een wereld waar liefde en lust gemakkelijk door elkaar worden gehaald, heb je soms ook te maken met gemis en verlangen. Als je je eigen behoeften en grenzen herkent, kun je hier naar handelen.

Wat anderen zeggen

René zorgde meteen voor een veilige sfeer. Met interventies gericht op hoofd én lijf zorgde hij ervoor dat het niet oppervlakkig bleef, maar echt diepte kreeg.
Tony
Doordat René heel specifieke vragen stelt, kom ik dichter bij mijn eigen vragen en antwoorden. Zo leer ik situaties op een andere manier te bekijken, wat leidt tot verhelderende, nieuwe inzichten.
Tjitte
René heeft een fijne, open sfeer gecreëerd, die mij uitnodigde om mijn kwetsbaarheid te tonen. Iets wat ik normaal moeilijk vind om te doen, maar ik ben blij dat ik het op deze manier heb kunnen ervaren. Heel dankbaar voor wat ik heb geleerd.
Elmar

Over mijn aanpak

Persoonlijk & professioneel

Vertrouwen is essentieel bij coaching. Dat je weet dat je in goede handen bent. Dat wat we bespreken tussen ons blijft, en dat je te maken hebt met een professionele, gecertificeerde coach die zijn vak verstaat.  

Resultaatgericht

Je komt bij mij omdat je iets wilt veranderen. Samen bepalen we jouw doelen. Tussentijds check ik regelmatig bij je of we op de goede weg zitten. Om tijdig bij te sturen en om stil te staan bij de stappen die je hebt gezet.

Actie- & ervaringsgericht

Met alleen mooie inzichten kom je er niet. Met een combinatie van reflectievragen en praktische oefeningen, leer je niet-functionele patronen te doorbreken. Zo integreer je de inzichten in je eigen leven. 

Aanmoedigend

Veel homomannen kennen het goed om er alleen voor te staan. Ik zorg voor een veilige bedding én ik daag je uit om uit je comfort zone te stappen. Met humor en oog voor jouw kwaliteiten.

Kies jouw plan

30-minuten kennismaking

Verkenning
Gratis / 30 minuten
Benieuwd of coaching iets voor jou is? In dit kennismakingsgesprek verkennen we jouw vraag. Zo krijg ik een goed beeld van wat jij wilt bereiken en kun jij vrijblijvend onderzoeken of er een klik is om samen aan de slag te gaan.


  • Laagdrempelig en vrijblijvend
  • Kies zelf je dag & tijd
  • Online via Zoom

Losse coach sessie

Doorbraak sessie
€ 150 / 90 minuten
Sommige situaties vragen om een andere kijk of aanpak. Zoals een moeilijke beslissing of een stressvolle situatie. In één sessie onderzoeken we een specifieke vraag en krijg je handvatten om de volgende stap te zetten.


  • Geen wachtlijst
  • Kies zelf je dag & tijd
  • Online via Zoom

Vijf coach sessies

LANGDURIGE VERANDERING
€ 699 / 5 x 90 minuten
Het hebben van tweewekelijkse of maandelijkse sessies is een goede manier om doelen te stellen, aan te pakken wat je tegenhoudt, nieuwe tools te leren en deze vervolgens in de praktijk te brengen.


  • Bespaar 51 euro's
  • Uit te breiden met losse sessies
  • Online via Zoom

            Alle tarieven zijn inclusief 21% BTW

Veelgestelde vragen

Hoe werkt 1-op-1 coaching?

We hebben tweewekelijks of maandelijks een 1-op-1 gesprek. De sessies duren 90 minuten en vinden persoonlijk of via Zoom plaats. Daarbij staat jouw vraag centraal en ondersteun ik je om jouw doelen te behalen. 

Ben je gecertificeerd?

Ja. Na mijn communicatie opleiding heb ik meerdere opleidingen tot professioneel trainer en coach gevolgd. Ook ben ik aangesloten bij de Nederlandse Orde voor Beroepstrainers (NOBTRA) en The Gay Coaches Alliance. In 2017 ben ik door de NOBTRA uitgeroepen tot Trainer van het Jaar

Wat is het verschil tussen therapie en coaching?

Coaching en therapie hebben beide te maken met geestelijke gezondheid en kan elkaar overlappen. Meestal is coaching een actie- en oplossingsgerichte benadering om een uitdaging te overwinnen of een resultaat in je leven te bereiken. Therapeuten kunnen diagnoses stellen en een behandeling voorschrijven, terwijl coaches dat niet doen. 

Twijfel je wat het beste bij jouw huidige situatie past? In een gratis consult kan ik je hierin adviseren. En als uit onze sessies blijkt dat je beter in aanmerking komt voor therapie, verwijs ik je uiteraard door. 

Hoe snel zie ik resultaat?

Het leren van nieuwe vaardigheden vraagt om tijd en toewijding. Daarbij zal ik je alle tools en middelen geven die tot mijn beschikking staan om je te helpen je doelen te bereiken. Meestal heb je na vijf tot acht sessies voldoende handvatten om zelfstandig verder te gaan.
Created with