Wat anderen zeggen

Vaak voelde ik me gefrustreerd en onzeker over mijn homoseksualiteit. Veel contacten bleven oppervlakkig en algemeen. Door dit programma zie ik mijn homoseksualiteit niet langer als een last, maar eerder als een persoonlijke kwaliteit en een kracht. 
LUCAS
Toen ik met jongens uitging, had ik veel moeite om me open te stellen. Ik dacht constant te veel na en oordeelde over mezelf. Nu ik mijn gevoelens durf te delen met anderen zie ik dat ik niet de enige ben.
RUTGER
De cursus heeft me concrete tips gegeven die ik gebruik tijdens bijvoorbeeld daten. Ik laat nu meer van mezelf zien. En in plaats van dat ik me druk maak over wat de ander verwacht, geniet ik meer van het moment.
DAVE
René zorgde meteen voor een veilige sfeer. Met interventies gericht op hoofd én lijf zorgde hij ervoor dat het niet oppervlakkig bleef, maar echt diepte kreeg.
TONY
René heeft een fijne, open sfeer gecreëerd, die mij uitnodigde om mijn kwetsbaarheid te tonen. Iets wat ik normaal moeilijk vind om te doen, maar ik ben blij dat ik het op deze manier heb kunnen ervaren. Heel dankbaar voor wat ik heb geleerd.
ELMAR
Ik voelde me gehoord, herkend en begrepen.
René's vermogen om precies te benoemen en aan te geven hoe ik me voel en wat ik wil zeggen, is indrukwekkend.
AXEL

Wat kan ik voor jou betekenen?

René brengt veel rust en ruimte, waardoor ik makkelijk persoonlijke dingen kon delen. Hij laat duidelijk zien hoe je verbinding kunt maken op een manier die bij mij past.
WILL
Ik vond het soms moeilijk om verbinding te maken, alsof ik mezelf helemaal niet durfde te laten zien. Ik dacht dat het kwam door mijn late coming-out. Door de coaching ben ik me meer bewust geworden van wat ik doe en hoe ik mijn relatie met anderen kan verbeteren.
CHRIS
René is een rustige, zeer toegankelijke coach. Doordat hij heel specifieke vragen stelt, kom ik dichter bij mijn eigen vragen en antwoorden. Zo leer ik situaties op een andere manier te bekijken, wat leidt tot verhelderende, nieuwe inzichten.
TJITTE
Met Rene heb ik een aantal gesprekken gehad over mijn loopbaan. Niet alleen heb ik veel praktische handvatten gekregen, maar ook hebben we gekeken naar achterliggende waarden die voor mij belangrijk zijn. Dat heeft mij geholpen om meer inzicht te krijgen in mijn eigen drijfveren. 
JEROEN
Created with